LJUBAVNI HOROSKOP za April: Evo kome će ovaj mjesec biti ČAROBAN, a koga čekaju TEŠKI LJUBAVNI DANI!

LJUBAVNI HOROSKOP za April: Evo kome će ovaj mjesec biti ČAROBAN, a koga čekaju TEŠKI LJUBAVNI DANI!

26 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec će bračni parovi vjerojatno uživati ​​u dobrim odnosima, a intimnost će odatle samo rasti. Međutim, planetarne konjunkcije također predviđaju neke sukobe ega i nesuglasice, pa ćete ih možda morati pripaziti. Slobodni mogu upoznati potencijalnog partnera, ali opet, preporučljivo je ne biti grubi prema vašoj komunikaciji, jer to može dovesti do nepovoljnih okolnosti. Od svog partnera možete očekivati ​​lijepe darove, a na kartama bi moglo biti i romantično putovanje. Ako toj posebnoj osobi izrazite svoju ljubav, možda ćete doći i na spoj s njom!

 

BIK

Ovog mjeseca vjerojatno će vam na ruku ići Venera, gospodar znakova, kao i razlog za ljubav ili romansu. Naročito bi bračni parovi mogli imati koristi i dobiti od toga. Prednosti dolaze ne samo u novčanom smislu već i u obliku prijateljstva, koje je već dugo izostalo. To bi osiguralo potrebnu pozitivnu energiju, dodatno poboljšavajući povezanost. Za samce ili one koji traže kompatibilnog supružnika, mjesec je osrednji. Ovo neće biti mjesec u kojem ćete naučiti biti strpljivi. To je osobito istinito tijekom trećeg i četvrtog tjedna u mjesecu. Pokušajte zadržati svoje emocije za sebe i nemojte ih dijeliti s nekim tko ih ne bi cijenio. Također, pričekajte pravo vrijeme da svoje osjećaje prenesete nekome za koga vjerujete da vas može u potpunosti razumjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zbog sporova s ​​egom i neizvjesnih prepreka koje proizlaze iz prošlih grešaka, vaš ljubavni život može imati uspone i padove. Preporuča se da izbjegavate suvišne rasprave i da se suzdržite od okrivljavanja jedni drugih za greške iz prošlosti. Uspjeh promaknuća ili povećanja njihovog supružnika vjerojatno će učiniti bračni par radosnim. Postoji velika šansa da ćete biti prebačeni na novo mjesto.
Ova vrijeme možda neće omogućiti jednostavan pristup vašem željenom partneru za samce. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Zbog mogućnosti iznenadnog sukoba koji proizlazi iz lažne obveze, preporuča se da ispunite svoja obećanja. Postoji velika šansa da ćete se osjećati ograničeno u svojoj vezi. Zbog nekog teškog tranzita, pokušajte biti strpljivi i pričekajte da se stvari postupno poboljšaju kako tranzit prolazi.

 

RAK

Prema ljubavnom i bračnom horoskopu za osobe rođene u ovom znaku, život vam možda neće biti jednostavan. Iako bi neki ljudi željeli pronaći nove ljubavne partnere ili se povezati s ljubavnim suputnikom, možda se ne slažete oko nekih pitanja. Prema bračnom horoskopu, postoje razlike u vašim razmišljanjima sa supružnikom. Vaše impulzivne i agresivne osobine također mogu stvoriti energiju za žestoke rasprave i bitke s egom. Takva hitna odluka može ugroziti strastvene trenutke para. U teškim trenucima nastojte smiriti svoje napete živce kako ne biste oštetili napore vaše ljubavne veze. Održavajte emocionalnu kontrolu i uđite u vezu otvorenog uma. Budite otvoreni i iskreni prema svojim problemima i pokažite empatiju za osjećaje jedni drugih. Prema horoskopu ljubavi i odnosa, povoljna faza kasnije u mjesecu nudi intimne interakcije s vašim ljubavnim partnerom.

 

LAV

Ovog mjeseca za vašu vezu možda će saznati članovi obitelji. Preko prijatelja, samci mogu upoznati svoju posebnu osobu. Istodobno, neki oženjeni možda će moći primiti gomilu radosti. Ako ne želite da se to dogodi, budite oprezni i izbjegavajte otkrivanje svoje veze bilo kome tko bi je mogao otkriti pred drugima.
Samo pogledom na svoje dijete mogli biste zaboraviti na sve svoje poteškoće. Oni koji su bili u dugoj vezi mogu se naći u svađi s partnerom. Preporučljivo je kontrolirati svoju ljutnju kako ona ne bi stvorila nikakav sukob u vašem bračnom životu. S druge strane, neke osobe rođene u ovom znaku mogu biti iziritirane od strane braće i sestara svog ljubavnika. Ponašajte se s poštovanjem prema svom supružniku ako želite sretan ljubavni život ovog mjeseca.

 

DJEVICA

Početkom ovog mjeseca vjerojatno će vaš ljubavni život biti na putu za roller coaster, što će vas dovesti u neizvjesnost. Dugotrajna veza može se suočiti s poremećajima u određeno vrijeme, osobito početkom ovog mjeseca. Planeti bi vas mogli potaknuti da krenete naprijed ovog mjeseca i produbite ljubavnu vezu vaše veze kako se mjesec odvija. Sredina mjeseca će vjerojatno biti ključna u smislu ljubavi. Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom i ponovno oživljavanje romantike u vašoj vezi može vam pomoći da povratite užitak ljubavnog života! U drugoj polovici mjeseca vaša veza može procvjetati. Imajte na umu, međutim, da snažno partnerstvo ovisi o dvosmjernoj komunikaciji. Posljednja faza ovog mjeseca mogla bi poboljšati vaše izglede za romantično, užitak i kreativno izražavanje – dobra vremena za samce jer će vjerojatno pronaći svoju srodnu dušu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2