DO KRAJA JANUARA: Pred OVIM zodijacima su dani TUGE, RAZOČARANJA, IZDAJE i RASKIDA!

DO KRAJA JANUARA: Pred OVIM zodijacima su dani TUGE, RAZOČARANJA, IZDAJE i RASKIDA!

9 siječnja, 2023 0 By Admin

LAV

Dešavanja koja su pred vama donijet će vam razočaranja i tugu, počet ćete gubiti vjeru u sreću. Problemi koji će se pojaviti na poslu eskalirat će do neslućenih razmjera pa ćete ozbiljno razmišljati da date otkaz. Postupci nekih radnih kolega prema vama bit će za vas poput izdaje.

Razočarat ćete se u neke kolege za koje ste mislili da su vam i više od radnih kolega, da su vam prijatelji. Mnoge neprospavane noći vas očekuju u kojima ćete razmišljati o događajima za koje niste ništa krivi. Netko vam je odlučio učiniti štetu u životu, netko kome ste vjerovali.

Ni sami ne znate pravi razlog tog podmetanja na poslu iako sumnjate da je u pitanju čista zavist i ljubomora. Problemi će svakim danom postajati sve veći i nećete imati rješenja za njih. Sve biste riješili kada bi napustili taj posao, ali to ne želite.

Morat ćete krenuti od početka, radne kolege doživljavati samo kao radne kolege i ništa više i paziti se novih podmetanja. To svakako neće biti lako, ali jedino na taj način uspjet ćete se izboriti za sebe. Morat ćete dobro paziti kome dajete svoje povjerenje i vrlo oprezno postupati sa svima u vašem radnom okruženju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će vam biti jedini način kako da opstanete na poslu. Do tada, pratit će vas gorčina zbog razočarenja koje ste doživjeli od onih za koje se to ne biste nadali.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2