ŽENA DJEVICA – nitko joj nije ravan kada su DOBROTA i POŠTENJE u pitanju – ona je savršena MAJKA, idealan PARTNER i PRIJATELJ za poželjeti!

ŽENA DJEVICA – nitko joj nije ravan kada su DOBROTA i POŠTENJE u pitanju – ona je savršena MAJKA, idealan PARTNER i PRIJATELJ za poželjeti!

4 prosinca, 2022 0 By Admin

Žena Djevica: osobine ličnosti

Žene Djevice su neovisne, logične, introvertirane, perfekcionistice orijentirane na detalje. Budući da su zemaljski znakovi, Djevice nemaju agresivan temperament i preferiraju red i učinkovitost.

Ovaj stabilan znak može preuzeti mnoge odgovornosti odjednom, samoodrživi su i planiraju svoje postupke mnogo koraka unaprijed.

Uz sve ove osobine, jesu li Djevice pametne? Ovaj znak je analitičan u srži. Imaju nevjerojatnu pažnju prema detaljima, dobre organizacijske sposobnosti i kategoriziraju sve u svom umu.

Djevica je u potrazi za znanjem, a ako problem nema rješenje, aktivno ga pronalazi; vole rješavati probleme, posebno one koji se čine nemogućim.

 

Žena Djevica: Karijera

Djevice su svjesne i rezervirane, ali nemojte to zamijeniti s nekompetentnošću. Dok njihovi suradnici mogu ogovarati i gubiti vrijeme, žena Djevica istovremeno se bavi mnogim projektima i dokazuje njihovu marljivu radnu etiku.

Ali također mora paziti da se ne napreže dok teži savršenstvu, dijeleći dio odgovornosti s drugima kako bi olakšala svoj teret.

Savršena karijera za Djevicu je ona u kojoj su detalji važni. Izvrsna je spisateljica, liječnica, znanstvenica, knjižničarka, psiholog ili vlasnica vlastitog posla. Zapravo, napredovala bi kao vlastita šefica, dopuštajući joj da zaposli one koji razumiju njezina očekivanja.

Djevica je također izvrsna u štednji novca, odvajajući male svote odjednom za svoj fond za kišni dan. Ona ima tendenciju biti štedljiva, ponekad opsjednuta točnim iznosom novca; na primjer, ako ode jesti s prijateljima, inzistirati će da svatko plati svoj pošten dio.

 

Žena Djevica: Obitelj

Bez žene Djevice u središtu svoje obitelji, sama jedinica neće napredovati. Djevica je prva koja je ponudila pomoć svojim najbližima i divna je mama svojoj djeci. Ne ustručava se uzdržavati svoju obitelj, marljivo se brinući za njihovo zdravlje i sreću.

Za nju su najvažnije male stvari, pa se može mučiti da vidi širu sliku. To bi moglo značiti da njezina obitelj vjerojatno uzima njezinu promišljenost zdravo za gotovo. Iznad svega, ona je ona na koju se njezina obitelj može osloniti i uvijek želi ono što je najbolje za njih.

 

Žena Djevica: Prijateljstva

Žene Djevice su izvrsne prijateljice. Njihova predanost i spremnost da se pobrinu za one koje voli znači da ona daje sve od sebe kako bi osigurala brigu o svojim najbližim prijateljima. Pouzdana je i neće iznevjeriti svoje prijatelje u vrijeme kada im je to potrebno.

Međutim, Djevica također može biti pomalo osuđujuća i oprezna, pogotovo kada upoznaje nove ljude. Odvoji vrijeme da nekoga upozna prije nego što ga pusti u svoj krug.

Djevica daje i daje, i iako se može osjećati skeptično prema velikom iskazivanju naklonosti i obožavanja svojih prijatelja, to je pomisao koja se računa. Stoga, kako biste svojoj prijateljici Djevici pokazali da vam je stalo, svakako joj dajte do znanja koliko je cijenite.

 

8 zabavnih činjenica o ženama Djevici

 

1. Uhvati se u sanjarenju.

Djevica je nevjerojatno analitična, stoga se nemojte iznenaditi ako se ponekad čini rastresenom. Vjerojatno je zarobljena vlastitim mislima, pomno planirajući svoj sljedeći projekt.

 

2. Prilično je lijepa.

I iznutra i izvana, žena Djevica će vam skinuti čarape. Njezina ljepota obitava u svim slojevima njezina postojanja.

 

3. Djevica može biti kritična.

Ali oni koji su im najbliži nemaju razloga za brigu. Ne shvaćajte Djevičine kritike prestrogo, jer ona uvijek misli dobro; ona želi da imaš (i budeš) najbolji u svemu.

 

4. Svojim najmilijima čini život mirnim.

Žene Djevice imaju način na koji život, dom i um čine mirnim. Ona će vam organizirati život, stvoriti sklad iz nereda i pružiti vam malo utjehe.

 

5. Žene Djevice tragaju za istinom.

Kao zemaljski znak, Djevica je čvrsto utemeljena u korijenima istine i stvarnosti. Dakle, nema potrebe za brigom o laganju i igrama s ovim ženama.

 

6. Libido joj je izvan kontrole.

Iako je Djevica suzdržana, kada se nađe u mjestu od najvećeg povjerenja s intimnim partnerom, to svaki put izgleda kao snažan potres.

 

7. Djevica ozbiljno shvaća male stvari.

Žena Djevica uvijek ima na umu svoje voljene. Učinit će sve što joj padne na pamet kako bi osigurala da se osjećaju voljeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

8. Ona je jedan od najodanijih znakova zodijaka.

Ljubav žene Djevice je moćna, vječna i odana. Nikada nećete imati razloga sumnjati u nju.

 

Stranice: 1 2